Left Right

Subsidieregeling veiligheid kleine bedrijven weer open

jun 3, 2014 | Anton Geluk | Nieuws | No Comments

Subsidieregeling veiligheid kleine bedrijven weer open

Vanaf 15 april 2014 is de subsidieregeling veiligheid kleine bedrijven weer van start gegaan. Het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft hiervoor opnieuw budget beschikbaar gesteld. Met de regeling wil het ministerie de veiligheid bij het midden- en kleinbedrijf (mkb) vergroten. Het geld wordt ingezet voor het beveiligen van bedrijven tegen overvallen, diefstal, inbraak, agressie en andere veiligheidsrisico’s. De regeling zal worden uitgevoerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).
Voor wie?
Kleine ondernemers (maximaal vijf vestigingen, met ieder maximaal tien fte’s) wordt de mogelijkheid geboden een gratis veiligheidsscan uit te laten voeren door een onafhankelijke VKB-scanner van het CCV. Op basis van deze scan wordt een advies op maat uitgebracht en kunnen ondernemingen investeren in maatregelen om de veiligheid in hun bedrijf te verbeteren.
De hoogte van de subsidie is 50% van de kosten, met een maximumbedrag van 1000 euro.

 

Geluk Advies verzorgt het hele traject vanaf het maken van een veiligheidsscan tot aan de definitieve subsidie aanvraag en neemt u dus al dit werk uit handen zodat u zich kunt richten op uw werkzaamheden als ondernemer.

Laat een reactie achter