Left Right

Particulier

Ga direct naar:

Hypotheken
Verzekeringen
Sparen
Pensioen
IB-aangiftes
Inkomensbeheer


 

Hypotheken

Lees hier mijn dienstenwijzer Hypotheken, hét hulpmiddel om hypotheekadvies te vergelijken.

Bij Geluk Advies kunt u terecht voor alle soorten hypotheken, zoals spaar- , leven- aflossingsvrije- lineair- en annuïteitenhypotheken. Wij kunnen u hypotheken aanbieden van meer dan 20 geldverstrekkers.  

Om u een zo goed mogelijk advies te kunnen geven willen wij graag eerst met u een afspraak maken om uw wensen en huidige financiële situatie te inventariseren. Na deze inventarisatie krijgt u van ons een gedegen en eerlijk advies welke hypotheek het beste bij u en uw situatie zou passen. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf welke keuze u maakt.

In ons advies geven wij u ook duidelijk aan wat er in uw financiële situatie verandert bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en een eventuele echtscheiding.

Ook in dergelijke situaties is voorkomen beter dan genezen.

Nadat u zelf uw keuze voor een soort hypotheek heeft gemaakt vragen wij, na ontvangst van uw opdracht, voor u een offerte aan bij de door u gewenste geldverstrekker(s).

Wij geven u een transparant advies en u krijgt ook al direct duidelijkheid over de kosten van de hypotheek, zodat u later niet meer voor verrassingen komt te staan.

Zodra wij een hypotheekofferte hebben ontvangen zullen wij deze samen met u bespreken. Na uw akkoord zorgen wij voor afhandeling van uw hypotheekaanvraag en het passeren van de akte bij de door u gewenste notaris.

Wilt u een huis aankopen of bouwen en heeft u een hypotheek nodig?
Bel of mail ons dan voor het maken van een vrijblijvende afspraak .

Een huis kopen in Sint-Annaland en een hypotheek nodig? Klik hier!
Orienterend voor een huis in Tholen en op zoek naar een hypotheek? Klik hier! 


Verzekeringen

Lees hier mijn dienstenwijzer Verzekeringen, hét hulpmiddel om verzekeringsadvies te vergelijken.

Schadeverzekeringen, u kunt ze gewoon niet missen. De financiële risico’s bij het ontstaan van schade aan uw inboedel, woning, auto, uzelf en ga zo maar door zijn te groot om uw kostbare eigendommen niet of niet goed te verzekeren.

Daarom is het goed om minimaal eenmaal per jaar uw schadeverzekeringen eens kritisch door te nemen en afhankelijk van de actuele situatie aanpassingen te doen.

Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie.
Geluk Advies heeft een  prima pakket aan schadeverzekeringen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en tarieven.

Geluk Advies staat voor persoonlijk financieel advies bij u in de buurt.

Geluk Advies biedt u service voor een aantrekkelijke prijs.
Vaak kunt u enkele honderden euro’s per jaar besparen!!

Belangstelling? Neem direct contact met Geluk Advies voor het maken van een afspraak.

Wonen
– Opstal
– Inboedel
 Glas
– Opstal Riet
– Inboedel Riet
– Kostbaarheden (nieuw)

Recht
– RB Particulier
– Recht Verkeer
– AVP

Vervoer
 AutoSure
– Auto Triple A (nieuw)
– 2de gezinsauto
– Exclusieve auto
– Oldtimer auto
– Motor
– Motor scooter
– Oldtimer Motor
– Brommer scooter
– Bestelauto
– Kampeerauto
– Klassier
– Fiets (nieuw)

Reis & Recreatie
– Reis/ Annulering
– Globetrotter
– Caravan
– Pleziervaartuig
– Golf

Ongevallen
– Inzittende
– Opzittende
– Persoonlijk
– Gezin

Pakketten
 KlikKlaar
– Studenten
– Woon

Overige
– Hond
– Kat
– ORV

Uitvaart
– Natura
– Kapitaal

 Wat gebeurt er wanneer u of partner arbeidsongeschikt wordt, komt te overlijden of werkloos wordt?

Heeft u twijfels of u deze vragen met JA of NEE kan beantwoorden, neem dan geen risico en neem dan direct contact op met Geluk Advies.

Het is natuurlijk niet het meest favoriete onderwerp van ons allen, maar toch blijkt elke dag weer dat het noodzakelijk is om hiervoor een goede voorziening te treffen.

Wilt u een verzekering? Bijvoorbeeld voor als u of uw partner overlijdt? Of voor als u arbeidsongeschikt of werkloos wordt?  In deze situaties heeft u een vraag over het afdekken van risico’s en moet u over een aantal dingen nadenken. Bijvoorbeeld over:

• Heeft u de verzekering nodig?

• Hoeveel premie betaalt u voor de verzekering?

• In welke situaties keert de verzekering uit?

• In welke situaties keert de verzekering niet uit?

Als u of uw partner  werkloos of arbeidsongeschikt wordt u ,uw partner of uw kinderen blijkt vaak dat hieraan zware financiële risico’s zijn verbonden.

U kunt uw hypotheek of huur niet meer betalen omdat er een inkomen is weggevallen, studies van u zelf of uw kinderen kunnen niet meer worden betaald, kortom het is nooit te laat om eens stil te staan bij de consequenties bij een overlijden.

Heeft u belangstelling? Neem dan direct contact op met Geluk Advies.

 

Let op!

Wat financiële dienstverleners voor u kunnen doen nadat u het contract heeft, kan heel erg verschillen.
Spreek daarom goed af wat hij doet en wat hij niet doet. En hoeveel dat kost.
Wij kunnen, naast de wettelijke verplichtingen die wij al hebben, de volgende activiteiten verrichten voor het onderhoud van uw contract:

• Regelmatig controleren of het product nog steeds past bij uw persoonlijke (financiële) situatie en wensen.

• Regelmatig vergelijken of er nieuwe of vernieuwde producten zijn die mogelijk beter bij uw (persoonlijke) situatie passen.

• Uw belangen behartigen wanneer het tussen u en de bank of verzekeraar misgaat.

• Doorgeven van wijzigingen betreffende relevante wet- en regelgeving.

De kosten worden apart in rekening gebracht via een abonnement, vast tarief of een uurtarief.

Levensverzekeringen zijn al sinds hele lange tijd een kostbaar bezit in de meeste gezinnen.

In de afgelopen jaren werden de levensverzekeringen veelal gebruikt om op het einde van de looptijd een hypotheek in te lossen, als extra oudedagsvoorziening of om de financiele gevolgen van een overlijden op te vangen. Ook nu worden levensverzekeringen nog vaak afgesloten om de reeds genoemde zaken te regelen. Vooral als er maatwerk gevraagd wordt, is een levensverzekering nog steeds een prima oplossing.

Belangstelling? Neem dan direct contact op met Geluk Advies BV voor het maken van een afspraak!

 

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken, het regelen van een uitvaart. Er zijn weinig zaken zeker in het leven, maar een ding weten we zeker, we zullen niet onbeperkt van het aardse leven kunnen blijven genieten.

Niemand vind het leuk om hier over na te denken, maar toch is het noodzakelijk om bij dit soort onderwerpen eens even stil te staan.

Het verdriet is er natuurlijk niet minder om, maar het afscheid nemen van een dierbare met een goed verzorgde uitvaart geeft vaak aan de nabestaanden een goed gevoel.

Wilt u de uitvaart van u zelf of van een van uw dierbaren goed regelen? Uw uitvaart verzekeren, of niet?

Deze vragen kan Geluk Advies u beantwoorden in een persoonlijk gesprek met u. Samen brengen wij uw wensen rond uw uitvaart goed in kaart en berekenen wij de kosten van uw begrafenis of crematie. Vervolgens kijken we of u het geld hiervoor beschikbaar heeft of dat uw uitvaart verzekeren een beter idee is.

Als u er voor kiest uw uitvaart te verzekeren zoekt Geluk Advies samen met u naar een  uitvaartverzekering die bij u past.

Ook voor vragen over en een check van uw huidige verzekering kunt u ons benaderen. Geluk Advies geeft antwoord op uw vragen:

Tijden en wensen veranderen. Pas uw uitvaartverzekering hierop aan!

Zorg zelf voor een goed geregelde uitvaart met deskundig advies en een periodieke check van uw uitvaartverzekering. Bel Geluk Advies voor een persoonlijk advies.


Sparen

Lees hier mijn dienstenwijzer Verzekeringen, hét hulpmiddel om verzekeringsadvies te vergelijken.

Bij Geluk Advies kunt u ook terecht voor sparen. Het is altijd goed om in deze onzekere tijden wat spaargeld achter de hand te hebben.

Wij hebben voor u allerlei mogelijkheden zowel voor kort, middellang als lang sparen. Als u een klein of groot bedrag kunt missen, kunnen wij  u spaarrekeningen aanbieden van verschillende banken, maar wij willen u ook attenderen op de hoge rentevergoeding bij verzekeringsmaatschappijen.

Geluk Advies zoekt voor u de beste oplossing en geeft u een uitgebreid advies.


Pensioen

Met een goed en betrouwbaar pensioenadvies kan Geluk Advies laat Geluk Advies zien hoe u uw pensioen kunt veilig stellen.

In deze economisch moeilijke tijden staat uw pensioen onder druk. Twijfelt u of u, door een verhoging van de pensioenleeftijd en/of de problemen bij uw pensioenfonds, nog genoeg inkomsten heeft na uw pensionering om te leven zoals u wilt? Bel Geluk Advies voor het  maken van een afspraak voor een eerlijk en helder advies.


IB-aangiftes

Wilt u graag uw particuliere belastingaangifte laten verzorgen of zoekt u ondersteuning bij het voeren van de administratie van uw eigen bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geluk Advies neemt uw belastingzorgen uit handen te nemen.

 

Geluk Advies regelt uw belastingaangifte (één persoon) voor een bedrag vanaf € 78,- (incl. BTW) per jaar. Voor u en uw partner al vanaf € 126,- per jaar (incl. BTW). Neem hier contact op om uw belastingaangifte zorgeloos en professioneel uit te laten voeren of bel 06-22 405 212

 


Inkomensbeheer

Hebt u moeite uw inkomen goed te beheren en uw rekeningen tijdig te betalen? Dan bent u echt niet de enige. En gelukkig is er een eenvoudige oplossing: Inkomensbeheer.

Wat is Inkomensbeheer?

Met Inkomensbeheer zorgt u ervoor dat uw vaste lasten altijd op tijd betaald worden. Zo weet u zeker dat u nooit meer extra kosten hebt (van boetes voor te laat betalen bijvoorbeeld) en u niet wordt afgesloten van gas, water en licht.

Hoe kan Inkomensbeheer u helpen?

Er zijn verschillende mogelijkheden die u hulp bieden bij het omgaan met uw geld en het betalen van al uw rekeningen.

 

Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact op met Geluk Advies.

Afhankelijk van uw situatie bepaalt u samen met Geluk Advies welke methode(s) u het best kunnen helpen.

Om de kwaliteit ook op dit gebied te waarborgen werkt Geluk Advies samen met Juist Bewindvoeringen BV.
Juist Bewindvoeringen BV.  is een allround financiële bewindvoerder. Dit houdt in dat u op verschillende werkwijzen door ons geholpen kan worden. Centraal in onze manier van werken is de duurzame samenwerking tussen de verschillende organisaties en de cliënt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de cliënt weer zelfstandig het eigen budget gaat beheren.
Kijk op www.juistbewindvoeringen.nl 

Met Beheer Vaste Lasten openen wij een rekening waarop uw inkomen maandelijks wordt gestort. Van dit bedrag betalen wij dan elke maand zorgvuldig en op tijd uw vaste lasten: huur, gas, licht, water en de zorgverzekering. Het geld dat dan nog over is, storten we op uw gewone bankrekening. En daarmee regelt u zelf uw andere uitgaven, zoals uw boodschappen.

 

Aan de hand van Beheer Vaste Lasten voorkomen we dat u (meer) schulden krijgt, weet u beter wat u maandelijks kan uitgeven en leert u beter om te gaan met uw geld.

Met Budgetbeheer brengt u orde en rust in uw financiële situatie. Uw inkomen komt binnen op een speciale rekening. Daarvan betalen wij uw vaste lasten: huur, verzekeringen, gas en elektra. Daarnaast stuurt u (in tegenstelling tot budgetbeheer vaste lasten) al uw overige rekeningen naar ons op en die betalen we van dezelfde rekening. We reserveren geld voor rekeningen die u onverwacht, eenmalig of enkele keren per jaar moet betalen. Elke week of elke maand krijgt u een bepaald bedrag om uw boodschappen van te doen, dit wordt overgemaakt op uw eigen bankrekening.

Budgethulp is Budgetbeheer, maar met meer persoonlijk contact. Met Budgethulp brengt u orde en rust in uw financiële situatie. Uw inkomen komt binnen op een speciale rekening. Daarvan betalen wij uw vaste lasten: huur, verzekeringen, gas en elektra. U stuurt al uw overige rekeningen naar ons op en die betalen we ook van dezelfde rekening. We reserveren geld voor rekeningen die u onverwacht, eenmalig of enkele keren per jaar moet betalen. Elke week of elke maand krijgt u een bepaald bedrag om uw boodschappen van te doen, dit wordt overgemaakt naar uw eigen bankrekening.

 

Met Budgethulp wordt u meer in het traject betrokken en hebt u meer inzicht in uw uitgavenpatroon. U stelt dus voor een gedeelte zelf orde op zaken. Regelmatig bespreken we gezamenlijk het uitgavenplan, nemen we de betalingen door en bieden we u hulpmiddelen voor het op de rails houden van uw budget.

Budgetcoaching is een uitgebreide vorm van Budgetbeheer. Met budgetcoaching proberen we u te leren zelf weer orde op zaken te stellen, maar vooral orde op zaken te houden! We helpen en leren u weer goed met uw geld om te gaan. U krijgt allerlei praktische tips en samen met uw begeleider doet u uw administratie. U ziet precies waar uw geld naartoe gaat en u leert bijvoorbeeld hoe u een kasboek bij moet houden.

Budgetcoaching gaat altijd samen met Budgetbeheer. U hebt zelf echter meer inzicht op uw geldstroom en uw uitgiftepatroon, dus kunt u vaak sneller weer helemaal zelf uw inkomsten en uitgaven goed beheren.

Wie om psychische of lichamelijke redenen niet in staat is zelf zijn of haar financiën te regelen, komt in aanmerking voor bewindvoering (beschermingsbewind). Een bewindvoerder beheert dan inkomsten en uitgaven en regelt alle financiële zaken.

Dat u uw financiën niet zelf kunt regelen, kan verschillende oorzaken hebben. Misschien ziet u slecht of helemaal niet, bent u analfabeet, hebt u een verslaving of psychische problemen. Lukt het door een van dat soort dingen niet uw geld goed te beheren? Neem dan contact op met Geluk Advies!