Left Right

Zakelijk

Ga direct naar:

Financieringen
Financiële planning en rapportage
Zakelijke ondersteuning
Zakelijke verzekeringen


 

Financieel Advies

 1. Financieringen

Banken zijn in deze moeilijke tijden terughoudend met het verstrekken van leningen en kredieten aan ondernemers en ondernemers krijgen vaak geen passende bedrijfsfinanciering aangeboden door een bankier.
Geluk Advies verhoogt uw kans op een zakelijke financiering. Wij adviseren en helpen u de beste financieringsconstructie te realiseren, zowel bancair als via durfkapitaal,  tegen de best mogelijke voorwaarden en rentes. U bespaart geld, in vele gevallen duizenden euro’s op jaarbasis, en Geluk Advies zorgt ervoor dat u zich weer met ondernemen bezig kunt houden.
Wees kritisch, laat Geluk Advies uw offerte bekijken voor ‘n second opinion en bespaar op uw rentekosten. Forse besparingen doordat de aangeboden rente op bedrijfsleningen en zakelijke kredieten vaak (fors) lager kunnen, zijn mogelijk.
Informatie en advies nodig over vaste rente of Euribor. De voor- en nadelen zetten wij voor u op een rijtje, waarna u een onderbouwde en bewuste keuze kunt maken.

Wat betreft “financieringen” kunt u bij Geluk Advies terecht voor:

 1. Advisering en ondersteuning bij het maken van uw financieringsplannen.
 2. Bemiddeling bij het verkrijgen van een zakelijke financiering
 3. Het beoordelen van uw offertes van banken
 4. Rente advies

 


 1. Financiële planning en rapportage

Naast bedrijfsfinancieringen vormen ook het maken bedrijfseconomische analyses, het maken van financiële rapportages en het adviseren in nieuwe toekomststrategieën tot de kerntaken.

Geluk Advies biedt hulp bij:

 1. Het opstellen en uitvoeren van uw ondernemingsplannen/bedrijfseconomische analyses
 2. Het maken van uw financiële planning, liquiditeitsplanning
 3. Het opstellen van financiële rapportages

 


 1. Zakelijke ondersteuning

Omdat Geluk Advies als onafhankelijke financiële adviesorganisatie voor de ondernemer in Zeeland en omstreken de best mogelijke bijdrage wil leveren aan het bereiken van de bedrijfsdoelen van ondernemers, niet gehinderd door andere belangen anders dan het belang van de klant, eindigt de adviesverlening niet bij “financieringen, financiële planning en rapportages” maar bieden wij ook ondersteuning bij:

 1. Het opstellen en uitvoeren van uw ondernemingsplannen/bedrijfseconomische analyses
 2. administratieve werkzaamheden
 3. subsidieaanvragen
 4. rendementsberekeningen

Een belangrijke nadruk wordt gelegd op innovatieve projecten, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame energie.

Wilt u weten wat u bijvoorbeeld kunt besparen met en wat de terugverdientijd is van uw zon-pv installatie dan bent u bij Geluk Advies aan het juiste adres.

 


Zakelijke verzekeringen

Lees hier mijn dienstenwijzer Verzekeringen, hét hulpmiddel om verzekeringsadvies te vergelijken.

Verzekeringen zijn voor veel ondernemers noodzakelijk en van levensbelang. Bepaalde risico’s kunt u gewoonweg niet zelf dragen.

Hoewel verzekeringen niet altijd de oplossing zijn, zeker als u zich bezighoudt met risicobeheersing, is het van groot belang de risico’s binnen uw onderneming en de bijbehorende consequenties goed in beeld te hebben.

Direct uw premie berekenen? Klik hieronder op de gewenste verzekering:

Zakelijk

 

Wilt u uw portefeuille eens geheel doorlichten, neem dan contact op met Geluk Advies.