Left Right
Wie we zijn

Wie we zijn

Geluk Advies

Geluk Advies is in april 2010 opgericht door Anton Geluk en richt zich op het geven van onafhankelijk en deskundig advies aan ondernemers en particulieren op het gebied van financieringen en bedrijfseconomische vraagstukken.

Voor onze financiële dienstverlening aan particulieren en ons advies aan ondernemers als het gaat om verzekeringen zijn we werkzaam onder de verantwoordelijkheid van Lifetime.nu onder AFM nummer 12016626 (Kifid nr: 300.012172).

Deze dienstverlening bestaat uit het informeren en adviseren over financiële producten aan particulieren en ondernemers op vele vakgebieden, zoals:

Geluk Advies, als aangesloten financieel advieskantoor, wordt door de mid- & back-office van Lifetime.nu ondersteund en gecontroleerd in zijn werkzaamheden. Een door Geluk Advies gegeven advies wordt altijd vóóraf door de deskundige mid-office van Lifetime.nu beoordeeld of deze voldoet aan de wensen en mogelijkheden van de relatie en of het advies voldoet aan de wet- en regelgeving. Deskundig en goed advies is dus verzekerd.

Het zakelijke financiële advies dat Geluk Advies ondernemers biedt heeft betrekking op:

  • Financieringen
  • Financiële planning en rapportages
  • Overige zakelijke ondersteuning

Door ervaring, opleiding en een uitgebreid netwerk met daarin veel deskundigen die voor het totale adviesplaatje een waardevolle bijdrage leveren is Geluk Advies ook het juiste adres voor financieel advies aan ondernemers.

Mission Statement

Geluk Advies wil als onafhankelijke financiële adviesorganisatie in financieringen en bedrijfseconomische vraagstukken voor ondernemers en particulieren in Zeeland en omstreken de best mogelijke bijdrage leveren aan het bereiken van hun doelen, niet gehinderd door andere belangen anders dan het belang van de klant.
Wij onderscheiden ons door deskundigheid, degelijkheid en betrouwbaarheid.

Anton Geluk

Anton Geluk besloot als zoon van een akkerbouwer op het Zeeuwse eiland Tholen in 1988 na afronding van zijn middelbare school te gaan studeren aan de Landbouwuniversiteit (WUR) met als studierichting Algemene Agrarische Economie. Deze studie werd met succes afgerond en hij besloot om samen met zijn beide broers een melkveehouderijbedrijf (akkerbouw en melkvee) in het voormalige Oost-Duitsland te kopen. Na een periode van 10 jaar in Oost-Duitsland, waarbij hij naast het het financiële reilen en zeilen van het totale  bedrijf ook  voor het totale management van de melkveetak verantwoordelijk was, besloot hij terug te keren naar Nederland.

Tijdens zijn verblijf in Oost-Duitsland heeft hij vele vaktechnische cursussen en trainingen gevolgd alsmede de Cursus Rating Analist aan de universiteit van Augsburg. Hij mag zich dan ook “Certified Rating Analist” noemen.

In Nederland is Anton, vanaf 2004 tot 2010, werkzaam geweest in de bancaire sector. Door het volgen van bancaire opleidingen en werkervaring beschikt hij over een gedegen kennis van bedrijfsfinancieringen voor de agrarische sector alsook voor het MKB.